Het concept van Hof ter Smissen

Een tijdloos nieuwbouwproject dat perfect aansluit bij de woonbehoeftes anno 2019. 

A2S Architecten

A2S is een jong en dynamisch architectenbureau en kan rekenen op de expertise van een ervaren team. Met een sterke passie voor architectuur waarborgt A2S een interdisciplinaire aanpak, van een overkoepelend masterplan tot het kleinste interieurdetail. Hier gaat kennis hand in hand met innovatieve en frisse ideeën. Het ultieme doel? Een architecturaal pareltje neerzetten met oog voor licht, ruimte, duurzaamheid en functionaliteit. 

Vijf woontypes

De vierkantshoeve bestaat uit één woonhuis en vier nieuwbouwvleugels. In het woonhuis bevinden zich twee ruime appartementen, waaronder één duplexappartement. De nieuwbouwvleugels tellen 29 eengezinswoningen. Elk woontype wordt gekenmerkt door zijn eigen karakter en architectuur, geeft uit op een privaat terras en grenst aan een gemeenschappelijke binnenplaats. De leefruimtes bieden een maximum aan wooncomfort met veel lichtinval en slimme materiaalkeuze.  

Optimaal wooncomfort

Hof ter Smissen is in vele opzichten een bijzonder nieuwbouwproject. De groene omgeving, de tijdloze architectuur, het open karakter en de royale leefruimtes maken dit een zeer hedendaags woonconcept. Uniek op de markt! 

Openheid en licht

Dit project brengt het ultieme buitengevoel naar binnen. Dankzij de talrijke raampartijen krijgt elke leefruimte een maximum aan natuurlijke lichtinval. Een prachtig uitzicht over het aanpalende privéterras maakt het groene plaatje helemaal compleet.  

Hof ter Smissen in beeld

Hof ter Smissen is een nieuwbouwproject met 2 appartementen en 29 comfortabele woningen verdeeld over vijf gebouwen. Elke woonvleugel vertelt een uniek architecturaal verhaal met licht, ruimte en duurzaamheid als rode draad. Het concept valt meteen op door zijn rijke geschiedenis, doordachte architectuur en uitzonderlijk groene omgeving. 

Vleugel A

Vleugel A bestaat uit 5 woningen die variëren van 180 m² tot 190 m². Elk huis beschikt over drie slaapkamers, een lichtrijke woonkamer, een hypermoderne keuken en een praktische badkamer. De woning hebben een terras van maar liefst 28 m². 

Vleugel B

Vleugel B is verdeeld in 5 eengezinswoningen met een oppervlakte van 147 m² tot 184 m². Op het gelijksvloers bevinden zich een uitnodigende inkom met gastentoilet en vestiaire, een volledig uitgeruste keuken en een sfeervolle leefkamer. Een verdieping hoger leidt naar twee slaapkamers en een fraaie badkamer. Aan stockageruimte geen gebrek. De nok van de woning is ingericht als zolder die makkelijk toegankelijk is. Wie een frisse neus wilt halen, kan terecht op zijn privéterras van 17 m².

Vleugel C

Vleugel C beschikt over 13 woningen met een oppervlakte tussen 151 m² en 156 m².  Elk huis is tiptop aangepast aan de noden van vandaag. Een inkom met gastentoilet en vestiaire geeft uit op een moderne keuken die voorzien is van de nieuwste snufjes. Ook de woonkamer blinkt uit door zijn duurzame materialen en natuurlijke lichtinval. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, een moderne badkamer en riante masterbedroom. Het uitzicht op het privéterras van 17 m² maakt het huis helemaal af. 

Vleugel D

Vleugel D telt 6 woningen tussen 143 m² en 148 m².  Op het gelijkvloers bevinden zich een eigentijdse keuken, een gezellige eetplaats en een prachtige woonkamer. Wie de trap oploopt naar de eerste verdieping komt terecht in een royale masterbedroom, 2 slaapkamers, een stijlvolle badkamer met apart toilet en een bureauruimte. Op de bovenste verdieping is plaats voorzien voor een extra slaapkamer en zolder. Een extra troef is zonder twijfel de private tuin met een schitterend terras van 17 m².

Het Woonhuis

Het woonhuis omvat een commerciële ruimte van 123 m² een appartement van 136 m² en een duplex van maar liefts 192 m². Beiden hebben inpandige terassen.

Contacteer ons

Bent u verkocht?
Wij helpen u graag verder.

Ziet u zichzelf wel in Hof ter Smissen wonen? Of zoekt u een aantrekkelijke investering in kwalitatief en exclusief vastgoed?

Contacteer ons. Bij Woenst staat er een hecht en ervaren team makelaars voor u klaar. We leven ons in in uw persoonlijke situatie, we beantwoorden al uw vragen, en we geven u professioneel en vrijblijvend advies bij uw keuze. Maak dus gerust een vrijblijvende afspraak op ons kantoor of bij je thuis! Dan bespreken we met plezier alle aspecten van dit prachtige woonproject. We kijken er alvast naar uit u te ontmoeten.

Woenst
Statiestraat 11-13
1740 Ternat
+32 (0)2 582 65 75
mail@woenst.be
www.woenst.be

Contactformulier home